top of page
Liz Curry Studio Mountainview_ (4).jpg

Millburn Tudor

Refresh of a common Tudor style home in Millburn NJ.  The design approach of this project brought a breath of refreshed air to the tired finishes of the grand living and dining room with modern aesthetics that rejuvenated the home.  The spectacular features of the existing living room were preserved and enhanced with new finishes, a grand chandelier, exceptional art and a centrally located seating group that elevates the space to an elegant, yet comfortable, lounging and gathering area.  The dining room is soft toned to bring contrast to the modern furnishings and allow for a perfect backdrop to the vibrant art.   This refresh provides modern living that enhances the old Tudor charm.  

LOCATION

Millburn, New Jersey

SCOPE

Interior Design

bottom of page